In de winkel van Masterpiece NLP vind je verschillende artikelen voor persoonlijke ontwikkeling, in de breedste zin des woords.

Van spellen, natuurstenen en kantoorartikelen tot materiaal op NLP gebied. De producten in de webshop zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals KantoorHobby & SpelInspiratie & Persoonlijke ontwikkeling en Sieraden.
Daarnaast is er een groot aantal producten voorzien van het Kaber logo, zodat je op kantoor of thuis het Kaber gevoel kunt uitdragen. Doot het tabblad bij de winkel open te klikken, kun je zoeken in de verschillende categorieën.

Aan de winkel van Masterpiece is de afkorting NLP toegevoegd. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP onderzoekt de patronen of programma’s die ten grondslag liggen aan onze communicatie. Persoonlijke ontwikkeling… het mooiste cadeau om te geven en te krijgen. In de webshop vind je verschillende artikelen op dit brede terrein, waarmee jij jezelf of iemand anders kunt verrassen. Elk item is in meer of mindere mate een ‘Masterpiece’ afhankelijk van jouw eigen definitie van Meesterwerk.